Over

MUAS

Maastricht Unexpected Art Spaces is een gelegenheidssamenwerkingsverband tussen acht presentatieplekken in Maastricht, die met regelmaat en op niet-commerciële basis kunst onder de aandacht brengen.

Tijdens MUAS #5 wordt per plek werk getoond dat gemaakt is door kunstenaars die een band hebben met deze regio. Sommige wonen er, of hebben er gestudeerd. Anderen zwierven uit, en/of leven sindsdien een dolend bestaan. Voor een enkeling is Maastricht slechts nog sporadisch deel van zijn of haar verre habitat. Het werk is nog jong en onversneden, of al upcoming, maar zeker professioneel.

Iedereen is van harte welkom! Entree is gratis!

MUAS-Walk

Het zwaartepunt van de MUAS #5 presentaties ligt in het openingsweekend van zaterdag 4 en zondag 5 november. Dan zullen alle tentoonstellingen te bezoeken zijn, terwijl u wordt uitgedaagd om met een MUAS-Walk alle plekken aan te doen. Lopend of met de fiets. Daarna zijn de tentoonstellingen, per plek, op verschillende tijdsstippen geopend.

MUAS-Collectable

De deelnemende kunstenaars maken voor MUAS #5 een speciale MUAS-Collectable in oplage die voor een bescheiden bedrag tussen € 25,- en € 100,- per object, enkel bij deze gelegenheid, te koop zullen zijn. Een mooie manier om een kunstcollectie te starten of aan te vullen. Maar bovenal een stimulans en bevestiging voor de kunstenaars.

Archief

Love to see you!